Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kisérteties hassonlóság

2010.01.30

KisértetiesHassonlóság

Vannak olyan sztárok akik tesójával kisértetiesen hassonlítanak itt gondolhatunk a híres Olsen ikrekre is általában ők a legismertebb testvérpár pedig még van pár sztárocska akik nagyon hassonlóak.

Kép

Elsőnek is nézzük a híres ikerpárost!Szinte sőt megkülömbözhetetlenek!Most melyik Mary és melyik Ashley?Mostanság könnyebb dolgunk van mivel Mary-Kate Olsen vöröshajjal büszkélkedik.

Kép

Penelope és Monica Cruz nem ikrek mégis kiséreties a hasonlóság.Mindkettőjük gyönyörű ,de köztük legalább nincs versengés mint Jessica és Ashley Simpson között.

KépKép

Milyen aranyosak együtt az első fotón ,a másik képen is látszik mien hassonlóak vagy inkább koppintás?És kirészéről?Az MTV adása szerint aki a másik nyomába szeretne lépni ,az Ashley!Szerintem ezt mindenki döntse el maga nekem , persze meg van a véleményem erről.Ashlee szerintem maradja az aki vagy ne probálj Jessica lenni nem is kell ,hogy ő légy!Simpson kisasszony helyetted is kitesz 5 "cuki" csajt.

KépKép

Szegény anyuka nem elég egy félre sikerült gyerek még kettő is van!A második azért kicsit jobban sikerült...habár sose tudni mikor dönt kedves Lohan kisasszony is inkább a nők mellet!Lindsay drága rossz példát mutatsz és az élettársad is (aki ugy-e nő)!Furcsák ezek a sztárok még is szeretjük őket és mégis érdekel minket éppen mit csinálnak hol és kivel pedig ők is épp olyan emberek mint mi!

Üdv.:DreamLife

 

  

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nem gondoltam volna!

(LengyelÉva, 2012.01.23 21:03)

Valóban hassonlítanak!Ez nagyon érdekes, főleg a Cruz testvérek!Tényleg kísérteties!

Hassonlóság

(Laura, 2010.06.01 16:01)

Nagyon aranyos cikk...valóban hassonlóak ,de hát testvérek!Sok sikert!
Tolmár Laura