Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A legnépszerűbb sztár: a botox

2012.08.17

A legnépszerűbb sztár : a botox

 

Nagyon nehéz mondani mostanában olyan sztárt aki nem használ botoxot.A sztárok a botox „gyönyörű” tűit ,úgy használják mintha ez lenne a legmindennapibb dolog a világon.

stk211252rke.jpg

Vegyünk most egy példát  az erre legalkalmasabbat  Nichole  Kidmant aki már valósággal úgy nézz ki mint egy viasz szobor. Hol van az akis bájos,aranyos mosolyú színésznő? Valószínűleg, a „viasz” alatt van valahol. Mi csak a mimikátlan ,torz , műmosolyú színésznőt látjuk.

nicole-kidman-botox-is-not-injected--the-queue-stretched-to-avoid-wrinkles.jpg

Terry Hatcher sem panaszkodhat ,hiszen ő kapta a legtöbbet műtött címet. Állítása szerint már régóta nem használja a botoxot . Vagy nagyon tartós a sok botox amit az évek során felhalmozott vagy hazudik….

teri-hatcher-plastic-surgery.jpg

Ott van még a híres Latoya Jackson ,aki egyre többet használja a botoxot. Itt az eredménye , nem túl kellemes. Felismerhetetlenné torzult arca ,amit nem csak a botoxnak köszönhet természetesen.

latoya.jpg

Lehetne sorolni még a sztárokat Kylie, Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Megan Fox…. igazából rövidebb lenne a sor ha leírnám kik  nem. Sok olyan fiatal sztárocska volt aki szintén használta ezt a szert és nem hogy széppé  inkább nevetségessé vált az arca.  Itt van Nikki Fox , meg ne ijedjetek a végeredménytől!

rose.jpg

 Rose sem panaszkodhat ,igaz már elvesztette a Bűbájos címet és maradt egyszerű boszorkány.

nikki-cox-before-and-after-plastic-surgery-photos.jpg

Botoxkirálynők még lesznek és ha lesznek olyanok akik még nem…

 

Akkor én  jelentkezem!

DreamLife

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.