Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SztárApukák

2010.04.23

Sztárapukák

 

Ahogy telnek-múlnak az évek a dögös pasik is lenyugszanak, legyenek akármennyire híresek és nőfalók. (Persze kivételek mindig akadnak, lásd George Clooneyt.) Idővel aztán előtör az utód iránti vágy bennük is, és meglepő fordulatokat produkál az életük. Összeállításomban

megismerheted a mi kedvenc sztárapukáinkat, akikről korábban nem gondoltuk volna…

 

Kép 

 

   Brad Pitt

Nem véletlenül az egyik legnépszerűbb.Hiszen szemmel láthatóan a mindennapos gyereknevelésből, valamint a gyakorlati tennivalókból is igencsak kiveszi a részét. Amellett, hogy már egy egész rakás gyerekhadat fogadott örökbe, már a saját csemeté(k)ről is gondoskodott. Jó úton halad, hogy elérje a focicsapatnyi gyerkőcöt – erről a vágyáról pár éve rendszeresen nyilatkozott a sajtónak.

 

Kép

David Beckham

David szereti, ha a labdarúgóversenyei alatt a közelében vannak fiai.Szereti ha Brooklyn, Romeo és Cruza a kilátókon figyelnek egyfajta szerencsetalizmánként. Őket persze mindig elkíséri a csendes Victoria és egy vagy két nagyszülő, ráadásul mostanában még a Cruise család is csatlakozik hozzájuk.De ahogy a külföldi sajtóból értesültünk nem sokára bővül a család egy kislánnyal vagy egy kisfiúval.Victoria persze minden áron lányt szeretne.

 

 Kép

Tom Cruise

Hogyan is hagyhatnánk ki ebből a sorból az édes kis Suri Cruise-t és persze színészapukáját?  A rossz nyelvek persze arról pletykálnak ,hogy a kis Suri nem Tom vérszerinti lánya,hisz előző kapcsolatainak azért lett vége ,mert nemzőképtelen volt.De a rossz akarokat félretéve.Mint látjuk imádják egymást Cruise-ék.

 Kép

Ben Affleck

Ma már nehéz elképzelni, milyen is volt Ben Affleck még a gyerekei születése előtt. Hol van már a Jennifer Lopezzel tervezgetett esküvő vagy Gwyneth Paltrow-i tervek…?Helyettük Jennifer Garnerrel kötötte össze az életét, és lássuk be, ezzel nyerő lapra tett. Róluk rosszat még nem nagyon hallottunk: élik a maguk kis csendes, családias életét, és ez így van jól.

Kép

Johnny Depp

A nagyszerű Johnny Depp is már régen megállapodott, és a magánéletében hűség társ és odaadó családapa. Vanessa Paradis-vel két gyermeket nevelnek közösen a 8 éves Lily-Rose-t és az öt éves Jacket. Rajongva szereti a gyerekeit, és azt pletykálják a bennfentesek, hogy A Karib-tenger kalózai forgatásán, amikor a kis Lily-Rose vérmérgezést kapott, Johnny csapot-papot hátrahagyva rohant a kórházba és ott virrasztott kislánya mellett.(Persze az addigi forgatásra a kedves felesége Vanessa helyettesítete.Csak vicc volt!) 

Kép

Will Smith

Sokat taníthatta kisfiát Jadent a sztárság csínjára.Vagy egyszerűen csak örökletes?Hiszen a most 10 éves kisfia is már szép sikereket ért el a filmes szakmában. Jaden a második, Jada Pinkettel kötött házasságának gyümölcse, míg nagyobbik 16 éves Willard fia első házasságából való.De nem gondolná(k)m ,hogy különös megkülömböztetésben szenvedne bármelyik csemete

 

 

További szép napot és jó olvasást!

DreamLife

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.