Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ellentétes nemek barátsága

2012.08.16

Ellenkező neműek barátsága

Bizonyára sokan gondolkodtak már el azon, hogy létezik-e fiú és lány közötti barátság? Ha a válasz igen ,vajon ugyanez érvényes-e férfi és nő barátságra is?

 

girl_boy_love1239213285.jpg

Kislánykoromban makacsul hittem a létezésében.Megvoltam győződve arról, hogy létezik a tiszta önzetlen fiú-lány barátság  anélkül ,hogy az esetleg az többet jelentene. Ez a hit is megdőlt mint az összestöbbi tévhit. Ez a jó barát 6 éves koromtól volt az életem része egészen 13 éves koromig.Ekkor minden megváltozott, s rájöttem ,hogy a legönzetlenebb kapcsolat is pillanattok alatt megváltozhat.

 

boy-crush-girl-guitar-love-secret-favim.com-38012.jpg

Mindekettőnk számára egy csalódás volt. Én csalódtam benne ,mert hittem abban ,hogy a mi kapcsolatunk valós. Ő csalódott ,mert nem viszonoztam érzéseit. Ez a barátság véget is ért ezzel, s rájöttem ,tényleg igaz a mondás ,miszerint a barátságot csak egy hajszál választja el a szerelemtől. Arra is rájöttem ,hogy ezt a hajszált nem másnak mint testiségnek nevezik.

 

 

beach-love-couple-silhouette.jpg

 

Egy kapcsolatot nagyon könnyen tönkre teheti a valós szándékok , vagy az érzelmek bevallása. A folytonos óvatosság ,hogy a „barátom” félre ne értse azt a bűvős „szeretlek” szót vagy egy egyszerű ölelést. Ez az óvatosság egy idő után már teherré válik és kellemetlenül fogjuk érezni magunkat. A férfi-nő barátság még ennél is sokkal ,de sokkal kellemetlenebb, hisz egy érett férfi nyilván érett nőre vágyik. Hölgyeim sose felejtsük el ,hogy nem tudjuk mi zajlik a másik nem fejében.

 

 

woman-cry-man-comforting.jpg

A kedvenc szituálcióm az amikor elhatározza egy férfi és egy nő ,hogy tovább lépnek és egy párt fognak alkotni, igen ám de előjönnek a hibák és a végén elválnak. Ekkor jön a kedvenc részem: „Legyünk barátok!” Ez az a tipikus helyzet amikor az egyikfél nem tudja elengedi a másikat, pedig muszáj. Legfőbb szabály egy kapcsolatban ,ami elsőre nem megy másodjára se fog higyjétek el! S ami nem megy ,nem kell erőltetni! Mindenki tudja ,hogy nehéz ,de „sajnos” elkell engedni a másikat és tovább kell lépni. Ez így van rendjén.

 

 

0410-man-woman-friends-sm.jpg

Nem szeretném elkeseríteni  azokat akik boldog barátságban vannak az ellenkező nemmel ,de nem árt vigyázni. Jobb ha már az elején tisztázzátok kinek mi a szándéka. Ha ez nem történt meg sose késő. Inkább előbb legyen egy kellemetlen beszélgetés , mint utóbb. Persze ott marad a kérdés: „Vajon csak fél elmondani vagy tényleg nem érez irántam szerelmet?” A válasz a szemünk előtt van , a kérdés ,hogy megakarjuk-e látni? Ne felejtsétek nincs olyan helyzet amin ne segítene egy őszinte beszélgetés! Ha ti már tisztába vagytok az érzéseitekkel, mondjátok el és reméljétek a legjobbakat!

 

 

Sok szerencsét!

DreamLife

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.