Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Leszbikus kapcsolat miatt válik Christina?!

2010.10.29
Leszbikus kapcsolat miatt válik Christina!?

A pletykák szerint .a sztár pár nyitott házasságban élt. Christina Aguilera pedig gyakran bújt ágyba lányokkal ,amit férje megelégelt.

KépKép 

Házasságuk állítólag már rég nem az az álomházasság, aminek a sztárpár igyekezett beállítani kapcsolatát a médiában. Jordant viszont kezdte zavarni Christina  leszbikus viszonyai ,úgy érezte kizárja szexuális életükből. Majd inkább úgy döntött ,elengedi felsegét, aki nem régiben (múlt héten) beadta a válókeresetett kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Sok lány számol be róla , hogyan akarta felcsípni Christina ,de ezek valóság alapja megkérdőjelezhető. Igaz ugyan ,hogy a 29 éves énekesnő nem rég bevallotta, hogy a nőkhöz is vonzódik ,viszont nem tudna egy nővel élni párkapcsolatba.

Kép

Mint tudjuk Sam Lindsay Lohan exe aki nagyon szenvedélyes ,”se veled se nélküled” kapcsolatot élt Lohan kisasszonnyal. Samet a múlt hónapba lencsevégre is kapták Christina oldalán. A  jelenlévők beszámolói szerint ők ketten „úgy tűnt, nagyon közel állnak egymáshoz”. De ,hogy ez mit is jelent valójában mi is csak tippelni tudunk…

Váron hozzászólásotokat!

 

 

 

DreamLiife

    

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.