Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lady Gaga vs. Madonna

2012.08.14

 Lady Gaga vs Madonna

Háttértörténet: Lady Gaga sosem titkolta, hogy nagy példaképe Madonna.A  rajongás ,viszont koránt sem kölcsönös. Madonna nincs elragadtatva ifjú pályatársától, és ennek hangot is adott. Lady Gagáról röviden csak annyit mondott ,hogy nem tudja eldönteni nagyszerű vagy egyszerűen csak felszínes! Majd kirobbant a "botrány" , miszerint a Born this way című szám Madonna Express Yourself című dalának a koppintása! Sok hír felröppent arról ,hogy Madonna perelni fogja Gagát,de egy hosszabb interjúban kijelentette, hogy csodálja Lady Gagát, mint dalszerzőt, és nagyon tehetségesnek tartja, de nem lát semmiféle kapcsolatot saját maga és az extrém énekesnő között. Továbbá az is kijelentette, hogy sosem akarta beperelni őt a Born This Way című dal miatt. Noha a hasonlóság feltűnt neki, de úgy gondolta, ez egy csodálatos újraértelmezése az Express Yourselfnek.Ám nem tért ezzel véget a történet. A Born This Way egyik alkotója durva szavakkal reagált az elhangzottakra ,szerinte a Born This Way egyáltalán nem másolat, és Madonnának gyógyszert kellene szedni, mert nem friss az emlékezete. Ez így ment tovább és tovább!
Véleményem szerint ez egy igazán nevetséges vita . Az ember azt hinné ,hogy a sztároknak több esze van, de mégsem. Igazán nem is értem Madonnának mi baja van Lady Gagával... talán fél ,hogy az anyja szörny  lesz az új pop királynő? Nem az én tisztességem eldönteni!

lady-gaga-vicces-v-nem.jpg

Bármennyire is tartom kicsinyesnek ezt a vitát ,ez a rajongói kép és természtesen Gaga kommentje elég viccesre sikerült! :) Ti mit gondoltok, kinek van igaza? Tényleg hassonlít a két dal?

Tarts máskor is velünk!

DreamLife

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.