Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kedvenc csokoládéd sok mindent elárul rólad

2010.02.14

A kedvenc csokid sok mindent elárul rólad

 

 

Vannak igazi ínyencek, akik csak a különleges csokikat szeretik, van olyan, aki már-már a függőség határát súrolja, élni sem tudna nélküle, de olyanok is akadnak, akiket hidegen hagynak az édes finomságok. Te melyik típusba tartozol és mire utal a falankságod?

Kép

Mogyorós csoki ,,A kihívások embere":Rendkívül sokan részesítik előnyben a mogyorós csokikat. Ha neked is ez a kedvenced, akkor te is a kihívások embere vagy. Tudod miért? A csokiban lévő mogyoródarabkák az életben felmerülő akadályokat jelentik. Te pedig igencsak életrevaló vagy, ugyanis jól meg tudsz birkózni az életben adódó akadályokkal és nehézségekkel. Átharapod őket, mint a mogyorókat a csokiban. Igazi küzdőszellem vagy, aki nem riad vissza a problémáktól. Elfogadod, hogy a kellemes dolgok, amit a csokoládé jelképez, minduntalan felbukkannak megoldandó feladatok, problémák, kihívások is, amiktől nem szabad megijedni. Sőt, jobb szeretni őket. Te is így teszel. Megbarátkoztál azzal a ténnyel, hogy egy versengő társadalomban élünk. Tudsz küzdeni, ha kell, de korrekt versenyszellem lakozik benned. Olyan harcos vagy, aki meg tudja magát védeni az ellenségtől, és tudja a végzetes fogásokat is, de soha nem kérkedik erejével, és csak akkor húzza elő kardját, ha más megoldás már nincsen.

Csokis keksz ,,Nyughatatlan":A csokis kekszet kedvelő emberek állandóan rohanásban élnek, nincs egy perc nyugtuk sem, és nehezen tudnak kikapcsolni. Ha ezt választottad, akkor szinte csak lopva, sietve, kapkodva engedsz a kényeztetésnek. Úgy érzed, nem engedheted meg magadnak az örömök luxusát, a sok kötelezettség miatt. Na, azért teljesen nem mondasz le róluk, hiszen ezek a kis édes falatkák megnyugtatnak és kikapcsolnak téged. Ha csak egy pillanatra is, de kizökkensz a taposómalomból. Éppen ezért mindig magadnál tartasz egy zacskót, hogy bármikor kéznél legyen. Szereted tévénézés közben majszolni, de még a munkahelyedre is magaddal viszed a nassolnivalót, amit előszeretettel pakolsz ki az asztalodra. Szerencsére meg tudod állni, hogy túlzásba ess.

Bon-bon ,,Életvidám":A bob-bonok kedvelői a pillanatoknak élnek. Könnyedek és lazák, tudnak élni. Életrevalók és életvidámak, de egy kicsit talán épp emiatt könnyelműek is. Mivel nem igazán érdekli őket, mi lesz velük egy, vagy akár öt év múlva, egyszer csak azon kapják magukat, hogy „Jé, nincsenek céljaim!” És akkor most merre? Egyszer mindenkinek fel kell nőni, és nem csak az élet napos oldalával foglalkozni. Kötelezettségek és felelősségtudat nélkül zsákutcába torkollik az élet. No, ez nem azt jelenti, hogy felejts el azonnal örülni az életnek. Tartsd meg az életvidámságodat, csak emellett találj értelmes célokat is. Meglátod, azok is örömet fognak okozni. Személyiségedet tekintve kicsit komolytalan vagy, egy örök gyerek. Szereted a természetet, a kirándulást, a bulikaz, a jó ételeket, a könnyű kapcsolatokat.

Csokoládétorta ,,A társasági":A csokoládétortát kedvelő embernek a társaság, a partik a mindene. Szeretik a csillogást, a nívós társasági összejöveteleket. Szeretsz mindenhol ott lenni, ahol történik valami. A torta az édességek királynője. A csokoládétorta pedig igazi, fenséges desszert. Te is ilyen vagy, szereted, ha különlegesnek tartanak, fontos számodra, hogy mit gondolnak rólad. Éppen ezért igen sokat adsz a külsőségekre, és a kedves modorra. A pozitív visszajelzések nélkül elveszetnek érzed magad, így sokat megteszel azért, hogy közkedvelt, népszerű legyél. Néha még az őszinteség is áldozatul esik az elismerésért vívott harcban. Valószínűleg félsz a hétköznapoktól, úgy érzed, nem tudod kellőképpen megállni a helyed. Túlságosan függsz másoktól.

Étcsokoládé ,,Racionális":Nem vagy oda az édességekért, de az étcsokival még téged is kísértésbe lehet hozni. Sokan azt mondják az étcsokoládéra, hogy az nem is csokoládé. Ez azért így nem állja meg a helyét. Sőt! Épp az ellenkezője igaz. Az étcsokoládé pártiak váltig állítják, hogy ez az eredeti, az igazi. A többi édesség mind túlcukrozott, gej változata az eredeti csokoládénak. Az étcsokoládéban van valami elegáns, valami visszafogott. Olyan minőségi. És ezt te pontosan tudod. Mindenben a minőséget szereted, számodra alapvető az igényesség. Szereted az előkelő rendezvényeket, partikat, különleges és drága borokat, egyedi ékszereket, drága ruhákat. Azt is ugyanilyen gondossággal válogatod meg, hogy kivel barátkozol. Kissé fellengzősnek tűnhetsz, amiért nem mindenkivel állsz szóba. A te barátaid mind magas beosztású személyek, vagy különleges emberek. Emiatt mások talán sznobnak, vagy érdekembernek tartanak. Érdemes erre odafigyelned, ha nem akarsz ellenségeket és azt, hogy irigyeid keresztbe tegyenek neked.

Tábla csokoládés ,,Túlérzékeny":A táblás csoki kedvelői érzékeny lelkek, akiknél legfontosabbak az emberi értékek és kapcsolatok. Annyira érzékeny vagy, hogy legszívesebben egy lakatlan szigetre menekülnél a versenyszellem és a konfliktusok elől. Ha megbántanak, visszahúzódsz a csigaházadba, és bezárkózol. Nem harcolsz, nem vágsz vissza, hanem mélységesen elkeseredsz. Nem tudod felfogni, hogy miért bántják egymást az emberek. Éppen ezért igen gyakran csalódsz a körülötted lévőkben, akár munkatársról, akár barátról legyen szó. Túl jóhiszemű vagy, mindenkiről csak a jót feltételezed. Fel sem merül benned, hogy bárki is rosszindulatú lenne veled, ha semmi oka nincsen rá. Általában anyagi gondokkal küzdesz, mert nem vagy hajlandó részt venni a vérre menő hatalmi játszmákban, ahol az emberek egymást tapossák a pozíciókért. Inkább megelégszel akár egy kvalitásod alatti munkával, ahol nem vagy útban senkinek. Azt vallod, a lelki béke százszor többet ér az anyagi javaknál.Számodra a barátok a legfontosabbak, közöttük tudsz valóban önmagad lenni és feloldódni. Kevés igaz barátod van, de azokra mindenben számíthatsz.

Chili ízű csoki ,,Vad és szenvedélyes":Nagyon édes és nagyon csípős: na ez vagy te. A csípős paprika ereje és a csoki szenvedélye keveredik benned. Szélsőséges és ellentmondásos személyiség, akiben tombol a feszültség. Intenzíven szeretsz élni, mindent megtapasztalni, amit csak lehet. Mellbevágó és lehengerlő stílusoddal azonnal felhívod magadra a figyelmet. Biztos, hogy nem maradsz észrevétlen. Az viszont már kevésbé biztos, hogy népszerű is vagy. Harsány stílusod, megbotránkoztató külsőd sokakat irritál, de talán épp ez a célod. Felkavarni az állóvizet. Szerinted az emberek nagy többsége unalmas és középszerű életet él. Na, te ebből nem kérsz. Se megalkudni, se befásulni nem akarsz. Imádod a kalandokat, a veszélytől sem riadsz vissza. Ha lehet, feszegeted a határaidat, vakmerő és bátor vagy.

 

Remélem tetszedtt!!!

Üdv.:DreeamLife

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.