Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A férfi leggings : Meggings!

2011.08.08
Menleggings
 

6b1c668c9f30eade_meggingsjpg_yhhjo_37155.jpg

Biztos vagyok benne ,hogy az állunk is leesne, ha egy buliban, vagy akár csak az utcán szembe jönne velünk egy férfi. Egy férfi aki finomabb anyagból készült,szürke vagy piros leggingset viselne.Ti kibírnátok nevetés nélkül? Véleményeteket ti is írjátok meg!

 

DreamLife

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

meggings

(karika, 2011.08.16 18:33)

Nyilván ezek NEM utcára szánt összeállítások, és ezt a blog írója is tudja... Bocs, egy szó lemaradt, és máris ellenkező értelmet nyert a mondat. :)

Re: meggings

(Dreamlife, 2011.08.28 16:20)

Elsőnek is örülök ,hogy leírtad tapasztalásodat.Természetesen jól is mutathat egy-egy ilyen darab ez egyáltalán nincs kizárva. A cikk valójában arra mutatna rá ,hogy a divattervezők tudnak furcsaságokat tervezni, hiszen valljuk be nem mindennapi viselet a férfiaknál.Nyilván ezeket nem utcai viseltre tervezték ,viszont ha jobban belegondolunk ezek is meg határozhatják az utcai viseletet.Hiszen a tervezők ezzel mutatnak nekünk divatirányt amit persze nem muszály követni.Köszönöm a hozzászólást, és viseld bátran továbbra is a férfi legginset!

meggings

(ágoston, 2011.08.13 11:30)

szörnyen nézz ki

Re: meggings

(karika, 2011.08.16 18:28)

Nyilván ezek utcára szánt összeállítások, és ezt a blog írója is tudja. De van egy hírem, hogy történetesen én is szoktam hordani leggingset térdig érő rövidnadrággal, ha biciklizni megyek, és egy kicsit hűvösebb az idő. Fekete színű, kb. 90 den-es és még senki nem szólt be, vagy ki, hogy hogyan nézek ki. Sőt, volt már rajtam hasonló vastagságú kávébarna leggings is, ha ugyanolyan színű póló volt rajtam.
Tapasztalatom az, hogy nincs ezekkel baj, csak tudni kell őket hordani.